perjantai 17. heinäkuuta 2015

Uusia tuulia.. (Paljon kuvia)

Moi! Olen pitänyt lomaa kaikesta muusta paitsi ratsastuksesta ,jopa blogiasiatkin jäivät heitteille. Pidemmittä puheitta mennään asiaan! Kolmisen viikkoa sitten perheeseemme tuli lisäys kun pitkien ajokilometrien jälkeen ovesta asteli sisään oikea suloisuus ,pitkäkarvainen kaniinimäyräkoira Miisa.

  


Miisa on kotiutunut hyvin ja olemme jo harjoitelleet näyttelyiden saloja. Tällähetkellä pienenpieni karvakasa on elänyt 10 viikkoa! Miisa tuli meille seitsemän viikon ikäisenä ja aika on vierinyt nopeasti...Hän tuli samalta kasvattajalta kun Allu ja ovatkin sattumalta sisaruksia.


Muutama päivä kotiutumisen jälkeen innostuimme ottamaan kaverini Jennan kanssa vähän erilaisia kuvia. Otimme kuvia kaikista koirista ja kuvat onnistuivat mielestäni hyvin! Nyt näette miltä meidän muutkin karvaiset koirakaverit näyttävät nyt:

Pikkarainen:

Vanhan herran arki on sujunut kivasti...Tänä keväänä Pikkarainen on ollut tapaturma-altis ja eläinlääkäri on tullut tutuksi! Viimeisimpänä ja pahimpana tapaturmana oli kyljessä ollut haava ,tikit poistettiin vasta muutama päivä sitten ):


Einari:

Einarin kanssa ollaan harrastettu agilitya ja käyty näyttelyissä kevään aikana..Einarilla todettiin lievä alapurenta...Arhg! Onnekseni Einari on ja pysyy näyttelykuvioissa (:



Allu:

Tämän nuoren poikasen kanssa ollaan doboiltu ja suunniteltu tulevaa agilityuraa. Allulla todettiin kivesvika ja tämän tähden näyttelyura päättyi maaliskuussa. Kasvattaja kehui että Allu on ikätasoaan edellä kehityksessä ,mikä on hyvä asia!




Miisa:

Viimeisin muttei vähäisin!



Perhepotretit:


1.

2.

3.

Mikä oli sinun lempikuva?
 
Loppuun kerron vielä yhden asian joka on ollut pitkään ostoslistalla! Joku jo varmaan tiesikin mutta muutama viikko sitten haimme ikioman trailerin Rajamäeltä ,Nurmijärveltä. Traileri on malliltaa Humbaur Balios AERO ja kuvia en ole kerennyt ottamaan joten niitä voitte katsella täältä!
Traileri on vielä huippukunnossa sillä se kokee neitsytmatkansa vasta 24.7 kun suuntaamme Maaningalle Daisyn ja .. kanssa!

Siitä lisää seuraavassa postauksessa..

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia! suosikkini on perhepotreteista eka :)

    VastaaPoista
  2. Moi,Nanna! Näin sut eilen siellä Hurman kisoissa,olin siinä portilla se lyhyenpi ruskee hiuksinen tyttö. En viittiny tulla moikkaa kun oli niin hulina siellä kisoissa :) ratsastat tosi hyvin! :))

    VastaaPoista