lauantai 25. lokakuuta 2014

2 päivän postaus

Moi!!

Me ollaan käyty  kanssa nyt jo kahesti tallilla,enkä oo kirjottanu postausta niin nyt aattelin kirjottaa tälläisen 2 tallipäivän-postauksen.
Torstaina me siivottiin toinen talli ja perjantaina toinen .
No nyt kerron lisää siitä miten hepat on menny ja mitä ollaan tehty.
Torstaina mentiin sileällä, Terhi avustuksella.
Keskityin lähinnä siihen,että Tupla ei kulkisi vinona uralla.Tupla meni yllättävän hyvin johtuen varmaan siitä että edellisenä päivänä Terhi juoksutti sen apuohjilla.
No ei nyt sen enempää siitä.Elikkäs Torstaina meillä oli pitkät alkuverkat,koska oli viileä sää niin piti saada hevoset kunnolla lämpimäks.Sitten mentiin taas laukkaa ympyrällä ja työskenneltiin paljon ympyrällä,koska oli tarkoitus,että hepat taipuisi.
Me mentiin Tuplan kanssa paljon kevyttä laukkaa,jotta se ei muuttuisi etupainoiseksi.
 Perjantaina hypättiin esteitä ja kannettiin maneesiin vaan kaksi estettä,koska kertailtiin hyppytekniikkaa.
Esteet oli 60cm-75cm  Hrvoset oli alkuverkassa hyvin kuulolla ja ajattelin,että tuleva tunti menisi hyvin.
Ensiksi hypättiin pientä ristikkoa ja sitten siirryttiin pystyesteeseen.Hevoset meni niin hyvin niin hyppättiin n.15 estettä. Lopussa harjoittelin vielä sitä että Tupla säilyttää laukan enne ja jälkeen estettä.Sitten ravailin ja otin loppukäynnit.,sitten lähdettiin talliin.Matka maneesista-talliin sujui liukastellen,koska hevosilla on vielä kesäkengät.Kohta lähdetään tallille,tällä viikolla ollaan oltu melkein jokapäivä tallilla,koska olen ensi viikolla Ruotsissa.
.En tiedä tulekoo tällä viikolla enää postausta minun osalta,koska minulla on vielä KAIKKI ensi viikon läksyt tekemättä.

-Nanna-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti