sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Kisaviikonloppu

                                       Heipähei!!

Tänä viikonloppuna olikin se kauan odotettu viikonloppu, kisaviikonloppu.
Lauantaina 4.10 oli estekilpailut, sijoituin  kuudenneksi ja saatiin ruusuke.  oli todella hyvin ohjalla ja kuunteli hyvin. Radalla 1. osiossa edettiin rauhallisessa laukassa ja suoritimme sen puhtaasti , jatko-osiossa pistimme menoksi mutta kovempaakin olisimme voinut mennä. Tie 10. esteelle oli liian pitkä,joten menetimme siinä aikaa käännökset olivat jyrkkiä,joten todella kovaa emme voineet edetä.
Suoritimme radan puhtaasti alusta loppuun. Sitten olikin jo kiire laittamaan Tuplaa,koska välillämme oli 10 hevosta ja radat etenivät nopeasti,verkkasin n.10min. Ja Tupla ei ollut radalla kuulolla lyhyen verkan vuoksi. Kielsimme ensimmäiselle esteelle (minun vika).
Muuten suoritimme radan puhtaasti ja harmittaa,kun ensimmäiselle tuli se kielto....NO se on jo mennyttä aikaa.
Tällä välin trailerimme luona oli tapahtunut vaikka minä, hevonen karkasi ja trailerin etuikkuna oli mennyt rikki. No purin Tuplan ja laitoimme hevoset traileriin...Matka jatkuu kohti tallia.
Tallilla: Otimme hepat pois traikusta ja niiltä kuljetussuojat pois....Kello läheni kuutta, joten laitoin ne heti karsinaan. Sitten puhdistin trailerin ja kannoin kamppeet pois autosta ja laitoin huomiset kamat valmiiksi.
Tänään Sunnuntai 5.10  klo.9 lähdimme tallille ja olimme siellä n. 20 yli. Hain Tuplan laitumelta ja harjasin pois mutakuorrutteen. Laitoin letit,kuljetussuojat ja päitset, ja Tupla pääsi traileriin syömään "aamuheiniä".
Koljonvirralla olimme n.10.45:
Kävin maksamassa ilmoittautumismaksut ja eikun laittamaan heppaa.
Sitten verryttelemään,meillä oli tänään pitkät alkukäynnit n.10 min, koska aikaa oli. Ravissa Tupla oli kuuliainen ja rento.laukka sujui yhtähyvin, kuin ravi ja teimme laukassa monta ympyrää ja suunnanvaihdoksia.
Radalla:
"Tutustumisen" jälkeen kello pirahtaa ja rata alkaa. Rata meni hyvin,mutta hieman liian riemukkaalla temmolla siitä mainittiin pöytäkirjassakin.
Laukka oli oikeaan suuntaan tahdikasta ja tasaista (nostoa lukuunottamatta).
Suunnanvaihdoksessa laukka karkasi käsistä ja Tupla höselti aivan turhaan.
Olen rataani ihan tyytyväinen, reilut 51% ja 117 p.

Jatkan vielä lauantaista en siis sittenkään mennyt 80cm kun Tupla ei "totellut".
No viikon loppu sujui mielessäni hyvin,entä teidän mielestä.....
Kuvia tulee huomenna, koska kamera on jossain ja minua nukuttaa Zzzzzz....

Kirjoittanut:Nanna

1 kommentti:

  1. Hyvin menitte :) Kuvablogissa on ne estekisojen kuvat, huome laitan koulukisojen kuvat nii tee sellane hieno kuvapostaus sit?;)

    http://camillar-kuvat.blogspot.fi/ <- tuolla siis

    VastaaPoista